Üzletszabályzat:

Az alábbiakban a weboldalunkhoz kapcsolódó általános információkat, tájékoztatásokat és jogi iránymutatásokat találja. A függoágyak.hu webáruház használatára, megrendelések leadására és a létrejövő adásvételi szerződésre vonatkozó Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) a következő hivatkozáson éri el, kérem kattintson ide

A vásárolt áruk jellemzőit a konkrét árucikk információs oldalából tudhatja meg részletesen. Az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget, a feltüntetett képek helyenként illusztrációk. A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett bruttó ár, a feltűntetett árak nem minősülnek közvetlen árajánlattételnek.

Az esetleges elírásokból eredő károkért cégünk nem vállal felelősséget. Több termékcsoportból történő egyidejű vásárlás esetén az egyes termékcsoportokba tartozó árukra vonatkozó szállítási és fizetési feltételek eltérhetnek egymástól, az egyes termékcsoportokra vonatkozó rendelkezések jelen feltételek végén külön mellékletben találhatóak meg.

Egyéb feltételek

A lusti.hu ezúton tájékoztatja, hogy személyes adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. Külön rendelkezés hiányában a lusti.hu a későbbiekben tájékoztatja Önt akcióiról és újdonságairól. Felhívjuk figyelmét, hogy az esetleges elírásokért, téves adatokért felelősséget nem vállalunk! A termékoldalon található műszaki adatok tájékoztató jellegűek, a hivatalos termékspecifikációért kérjük látogasson el a termék gyártójának weboldalára.

Szállítási információk

Házhozszállítással történő rendelés esetén, kérjük átvételkor ellenőrizze tételesen a termék(ek) sértetlenségét, a csomagban foglalt egyéb kiegészítőket, a számlán szereplő adatok helyességét. Amennyiben eltérést észlel, lehetősége van a csomagot visszaküldeni központunkba. Kérjük észrevételeiről tájékoztassa ügyfélszolgálatunkat, hogy a felmerült hibát mielőbb korrigálhassuk.

A vásárlástól való elállás joga, módja, következményei

A Távollevők között kötött szerződésekről szóló, 45/2014 (II.26.) számú kormányrendelet rendelkezései alapján a vásárló, az áru átvételét követő 14 munkanapon belül, indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette, ennek igazolására a kiszállításkor kapott fuvarlevél ügyfélpéldánya szolgál. A terméket eredeti, sértetlen állapotban kell a számlával együtt visszajuttatnia logisztikai központunkba, a 4060 Balmazújváros, Veres Péter u. 21/b alatti címünkre. A lusti.hu kizárólag új állapotú (sérülésmentes, hiánytalan tartalmú) termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni. Az elállási jog gyakorlása semmilyen többletköltséget nem jelent a vásárló számára, a termék visszajuttatásáról azonban ügyfelünknek kell gondoskodnia.

Amennyiben a visszaküldött csomag megfelel a fenti feltételeknek, a lusti.hu kötelezettséget vállal arra, hogy a vételárat a hatályos jogszabályokban rögzítetteknek megfelelően, a csomag átvételét követő 30 napon belül hiánytalanul visszautalja a vásárló részére.

Tájékoztatjuk, hogy az internetes áruházunkban csak háztartásban használatos mennyiségekre vonatkozó rendeléseket szolgálunk ki! Amennyiben kereskedelmi mennyiségben szeretne termékeket rendelni, kérjük keresse fel ügyfélszolgálati munkatársainkat a következő e-mail címen: kapcsolat@lusti.hu!

Fizetési lehetőségek

Weboldalunkon keresztül lehetőség van - az erre alkalmas bankkártyával - bankkártyás fizetésre és Pay-Pal-os fizetésre!

Az eladó adatai

Cégszerű megnevezése:Molnár Imre vállalkozó

Adószáma:HU60564243-1-29

A székhely címe:4060 Balmazújváros, Veres Péter u. 21/b

Telefon:+36-20-213-5028

E-mail cím:lusti.hu@gmail.com

Számlaszám (CIB Bank): 10700141-65722275-51100005

Számlatulajdonos: Molnár Imre

Vásárlói ügyfélszolgálat (Vevőszolgálat)

lusti.hu@gmail.com

Kötelező válaszadási idő e-mailen beérkezett megkeresésekre:2 munkanap

Vásárlási feltételek

Teljesítés módjai:Csomagjainkat a magyar Posta Zrt. szállítja ki vagy kérhetik a postaPont szolgáltatást.

Teljesítés költsége:Szállítási feltételek szerint

Telefonos ügyelet nyitvatartás:Az online megrendelt termékek kiszállítása általában 10 munkanapon belül történik. Amennyiben a termék nincs raktáron, úgy e-mail és/vagy telefon útján értesítjük a várható szállításról

Termékekre érvényes szavatosság és annak részletei:Termék tárgyoldalon

Termékekre érvényes jótállás és annak részletei:Termék tárgyoldalon

A kosárban 0 termék van

A kosár tartalmához kérem kattintson ide